top of page

Het team

Apotheker | titularis

Apotheker | titularis

Apotheker | adjunct

Ontmoet het hart van ons team

Welkom bij Apotheek Elsdonk!

Wij zijn Eline & Kristin, twee vriendinnen en jullie huisapothekers sinds 1 januari 2023. We leerden elkaar kennen als collega’s vele jaren geleden en werden goede vriendinnen. Vanuit de gezamenlijke passie voor ons beroep ontstond het idee om samen een apotheek over te nemen. We vullen elkaar qua eigenschappen en karakter goed aan waardoor we het ideale team vormen om jullie te ondersteunen bij al jullie gezondheidsvragen. Vol enthousiasme staan we elke dag paraat om jullie met hartverwarmende zorg te helpen. 

Eline is afgestudeerd als Apotheker aan de Universiteit Antwerpen (2012) en behaalde tevens een master in Management en Organisatie aan de UA (2013). Na jarenlange ervaring in verschillende apotheken als vervanger, adjunct en titularis, kunnen jullie bij haar terecht met al jullie gezondheidsvragen. Ze is fiere mama van 2 stoere zoontjes (Maurice & Georges) en gepassioneerd door tennis, hockey en skiën. Als jonge mama begrijpt ze als de beste de uitdagingen van jonge ouders. Eline geeft graag onderbouwd wetenschappelijk advies aan jong en oud voor een fitter en gezond leven.

Kristin behaalde haar diploma Apotheker aan de Katholieke Universiteit Leuven (2010) en een master in globaal management aan de Antwerp Management School (2011). Gestart als vervangend en adjunct-apotheker in verschillende apotheken, is ze jaren titularis geweest van een succesvolle apotheek. Sportieve uitdagingen (tennis, yoga, lopen...) gaat ze niet uit de weg. Jullie kunnen haar omschrijven als een ondernemende persoonlijkheid met een positieve instelling. Daarnaast bezit ze het diploma van visagiste en was ze in de covid-periode farmaceutische expert in het vaccinatiecentrum van Niel. Of het nu gaat om advies bij geneesmiddelen, vaccinaties in de apotheek of huidverzorging, jullie mogen haar alles vragen; ze laat jullie graag shinen van binnen én van buiten!

Charlotte, al jarenlang een vertrouwd gezicht van deze apotheek, maakt ons team compleet. Charlotte is afgestudeerd als Apotheker aan de UA (2020). In Apotheek Elsdonk staat ze bekend om haar expertise in magistrale bereidingen. Bereidingen zijn voor haar geen geheim en nauwkeurig werken is haar troef. Haar passies zijn muziek, met haar hond Olaf gaan wandelen en lezen. Als geduldige en enthousiaste collega is ze de perfecte match met ons team en staat ze steeds klaar met goed advies en een luisterend oor.

‘Your House of Health’ is ons motto, omdat we willen dat iedereen zich in onze apotheek thuis voelt. We willen hier een plek creëren waar we, samen met jullie ernaar streven om jullie gezondheid te optimaliseren en bij te dragen aan een gezonde geest in een gezond lichaam.

Bij Apotheek Elsdonk draait alles om klantenzorg. Als ervaren apothekers, nemen we graag de tijd en ruimte om echt naar jullie te luisteren en jullie individueel te begeleiden. Of het nu gaat over het beheer van jullie medicatie of jullie algemeen welzijn, ons team staat klaar om jullie te adviseren in jullie persoonlijk gezondheidstraject.

Blijf op de hoogte van onze boeiende evenementen, leerzame workshops (huidanalyse, make-up, sportsupplementen...) en waardevolle gezondheidstips. Neem hiervoor een kijkje op onze social media en gebruik zeker ook onze Farmad app. Zo bouwen we samen met jullie aan een gezondere levensstijl. 

Liefs van ons allen,

Charlotte, Eline en Kristin

bottom of page